Baleset-bűnügy

Székhez kötözve verte, anyja sírjánál nyírta kopaszra élettársát egy férfi, mert féltékeny volt rá

rtl.hurtl.hu

2024. február 12. 14:05

Elrendelték a letartóztatását annak a férfinak, aki több mint tíz évig bántalmazta élettársát, mert féltékeny volt rá. Volt, hogy székhez kötözve vertre, egyszer a nő anyja sírjánál kopaszra nyírta, hogy ne tetsszen más férfiaknak.

Elrendelték a letartóztatását annak a férfinak, aki éveken át bántalmazta és megöléssel fenyegette élettársát az egyik szabolcsi településen – közölte hétfőn a Nyíregyházi Törvényszék.

A megalapozott gyanú szerint a férfi és a nő 2013 óta éltek élettársi kapcsolatban, azonban a férfi a kezdetektől, azaz 11 éve rendszeresen bántalmazta a párját, mert féltékeny volt rá. Hol puszta kézzel, hol valamilyen eszközzel támadt rá, többször székhez kikötözve – áll a közleményben.

Féltékenysége miatt néhány éve a temetőben, a nő édesanyjának sírjánál ollóval és borotvával kopaszra vágta élettársa haját azért, hogy ne tetsszen más férfiaknak.

De többször előfordult olyan is, hogy a közös ingatlanból, hideg időben kitette őt, így a nő kénytelen volt a szabadban tölteni az éjszakát. Idén január 26-án a férfi ismét egy székhez kötözte a nőt, majd ököllel és egy fadarabbal támadt rá, amitől a nő eszméletét vesztette.

A férfi csak másnap volt hajlandó eloldozni őt, mert mosdóba kellett mennie. A nő kihasználta az alkalmat, így sikerült elmenekülnie a lakásból. A letartóztatás elrendelésével szemben a gyanúsított és védője fellebbezést jelentettek be, így az nem végleges.

Nyitókép: rtl.hu

 

#Baleset-bűnügy#kapcsolati erőszak#párkapcsolati erőszak#verés#fenyegetés#féltékenység#bántalmazás#sír

Címlapról ajánljuk