Baleset-bűnügy

Halálos tömegbaleset Újpesten: ezt a férfit keresi a rendőrség

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2024. január 24. 11:37

Molnár Péter okozhatta a balesetet, amelyben egy 14 éves lány veszítette el mellette, a sofőrülésben ülő édesapját.

Mint arról az rtl.hu is beszámolt, négy autó és egy autóbusz ütközött össze Újpesten a Rózsa utcában, a Görgey Artúr utca közelében hétfőn este. A balesetben egy ember meghalt, hárman megsérültek, közülük ketten súlyosan.

Egy férfi beszorult az egyik autóba, őt feszítővágóval szabadították ki a tűzoltók. A mentők próbálták újraéleszteni, de nem sikerült az életét megmenteni, belehalt a sérüléseibe.

Az RTL Híradó riportja szerint a férfi 14 éves lányával ült az autójukban, amikor a pirosnál hátulról beléjük rohant egy Mercedes. A sokkos állapotban lévő lányt a közeli bolt vásárlói húzták ki a kocsiból, miközben apja életéért küzdöttek a tűzoltók és a mentők.


A balesetet okozó sofőr, aki még két másik autót és egy buszt is összetört, vérző fejjel menekült el a helyszínről.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán közleményt adott ki, amelyben azt írják, hogy keresik az újpesti halálos baleset feltételezett elkövetőjét, aki segítségnyújtás és adatai hátrahagyása nélkül távozott a helyszínről.

A fenti képen látható Molnár Péter jelenleg ismeretlen helyen tartózkodik, és mostanáig nem tudták a rendőrök előállítani.

A rendőrség közúti baleset okozása vétség elkövetése miatt indított nyomozást.

#Baleset-bűnügy#bűnügy#cserbenhagyás#újpest#budapest#tömegkarambol

Címlapról ajánljuk