Baleset-bűnügy

Karácsonyi ajándék Újpesten: Három autót tört össze, kettő totálkáros lett

rtl.hurtl.hu

2023. december 31. 9:40

Az elkövető elmenekült a helyszínről, azóta körözi a rendőrség.

December 17-én, Újpesten, a Lebstück Mária utca 65. szám alatti társasház előtt egy autós összetört 3 autót, amiből kettő gazdasági totálkáros lehet, ami azt jelenti, hogy az autók piaci árához képest nem volna értelme megcsináltatni őket, írja a Budapesti Autósok közössége.

Az elkövető autójának első lökhárítójából letört egy darab, ez alapján egy korábbi fekete Toyota Priusról (2010.01.01-2012.04.30) lehet szó. A rendőrség és a károsultak is keresek az elkövetőt.

Belehajtott az Opelbe, amelyet az ütközés ereje nekilökött a jobb oldalán parkoló Volkswagennek (enyém), az enyémet pedig az autóm jobb oldalán álló autónak. Az elkövető továbbhajtott, a kiléte egyelőre ismeretlen. Beszédes, hogy az ütközés erejétől az autók 45 fokkal mozdultak el a parkolási helyzetükhöz képest

– írta a portál olvasója.

„Az elkövető felkutatásában kérem az Önök segítségét a hatalmas közönségükre tekintettel: az elérésük által hátha eljuthatna a segélykiáltásom olyan személy(ek)hez, aki(k) rendelkeznek információval egy közelmúltban összetört fekete Toyota Priusról, a tulajdonosáról vagy rendszámáról” – írta Bp-i autósok olvasója.

Nyitókép (illusztráció): Getty Images

#Baleset-bűnügy#autó#újpest#törés#karambol#parkolás

Címlapról ajánljuk