Baleset-bűnügy

Házi őrizetben verhette össze családját a Deák téri késelő társa

rtl.hurtl.hu

2023. november 10. 6:07

Ő volt az, aki ötször rúgta fejbe a haldokló áldozatot.

Nemrég az RTL Híradója is foglalkozott a Deák téri késeléssel, annak megrázó pillanatait a keddi bírósági tárgyaláson mutatták be.

A felvételen látszik, ahogy egy fiatalokból álló társaság verekedett össze egy másik bulizó csapattal 2020 májusában. A vád szerint az épp aznap 18 éves fiú két másikat is hátba és mellkason szúrt. A 16 és a 20 éves fiatalok a helyszínen meghaltak.


A Blikk cikke szerint a Deák téri késelés ügyében másodrendű vádlottként szereplő J. Marcell a házi őrizetben is agresszív volt, a 22 éves fiatal a saját családját is bántalmazhatta, néhány hónappal ezelőtt rájuk támadhatott.

A lap információi szerint a Fővárosi Főügyészség indítványa alapján a Fővárosi Törvényszék 2023. február 24-én rendelte el a vádlott letartóztatását a bűnügyi felügyelet szabályainak súlyos megsértése miatt.

A férfi ellen újabb büntetőeljárások indultak, mivel a megalapozott gyanú szerint garázda jellegű verekedésbe keveredett, valamint egy hozzátartozóját bántalmazta súlyosan

– tájékoztatta Blikket dr. Rab Ferenc Levente helyettes szóvivő.

A vádlottat súlyos testi sértéssel és garázdasággal gyanúsították meg, amiért az apjának állítólag eltörte az orrát a lakásban, a lépcsőházban pedig állítólag az ikertestvérével, J. Dániellel verekedett, aki egyébként a gyilkossági ügy harmadrendű vádlottja is egyben.

Nyitókép: RTL

#Baleset-bűnügy#deák tér#késelés#áldozat#házi őrizet

Címlapról ajánljuk