Baleset-bűnügy

Halottja és rengeteg sérültje is van a hajnali buszbalesetnek – videón a helyszín

rtl.hurtl.hu

2023. október 25. 12:14

Egy ember meghalt, 24-en megsérültek, amikor egy busz árokba borult Seregélyes és Sárosd között.

Mint arról reggel az rtl.hu is beszámolt, súlyos közlekedési baleset történt szerda hajnalban Seregélyes közelében. Egy utasokkal teli autóbusz oldalával az árokba csapódott a Seregélyest és Sárosdot összekötő út 38-as kilométerszelvényénél.

Mostanra kiderült, hogy a balesetnek van halálos áldozata is. Egy ember életét vesztette a balesetben, közölte az Országos Mentőszolgálat szóvivője.

Az ötven utasból mintegy harmincan elhagyták a járművet. Az RTL Híradónak a helyszínen a katasztrófavédelem képviselője azt mondta, hogy húsz további utast a tetőablakon, illetve a szélvédőn keresztül segítettek ki, míg egy ember az ülések közé szorult, őt feszítővágóval kellett kivágni. A busz munkásokat szállított. (További részletek az esti RTL Híradóban.)

Halottja és rengeteg sérültje is van a szerda hajnali buszbalesetnek
Fotó: Mihádák Zoltán / MTI

A mentők tájékoztatása szerint a balesetben elhunyt férfi súlyos belső sérüléseket szenvedett, és már nem lehetett rajta segíteni. A balesetben huszonnégyen sérültek meg, közülük egy ember állapota súlyos, ő fejsérülést és lábtörést szenvedett.

Halottja és rengeteg sérültje is van a szerda hajnali buszbalesetnek
Fotó: Mihádák Zoltán / MTI

A balesethez 14 mentőegységet riasztottak, a sérülteket a székesfehérvári és a dunaújvárosi kórházba szállították. A mentést a rossz látási viszonyok és a zuhogó eső is nehezítette.

 

#Baleset-bűnügy#Seregélyes#buszbaleset#halálos#Híradó#Videó#halálos baleset

Címlapról ajánljuk