Baleset-bűnügy

Miskolcon kiütött balhézó pár: ellenük indított eljárást a rendőrség

rtl.hurtl.hu

2023. október 9. 13:45

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárást.

A miskolci rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 30 éves ózdi nő és egy 30 éves ózdi férfi ellen a miskolci Tiszai pályaudvaron történtekkel kapcsolatban – tájékoztatta a Telexet a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Egy, a Facebookon is közzétett videó szerint két embert is kiütött egy biztonsági őr szombaton Miskolcon, a Tiszai pályaudvar előtti téren:


A vagyonőr a vasúttársaságnak személy- és vagyonőri szolgáltatást biztosító cég dolgozója, akit szolgálati ideje alatt érte a támadás a MÁV szerint. A lap úgy tudja, hogy szombaton délután fél 5 körül a pályaudvar várótermében veszekedett egymással az ittas állapotban levő páros, és mivel zavarták a többi utast, felkérték őket, hogy hagyják el a várótermet. Kint a vasúti őr ellen fordultak, majd megtörtént, ami a fenti videón is látható.

Az már nem látszik a videón, hogy megérkeznek a rendőrök is, a magához térő páros pedig tovább folytatja támadó, agresszív fellépését, amiért előállítják őket.

Nyitókép: RTL Híradó

#Baleset-bűnügy#miskolc#verekedés#eljárás#pályaudvar#közfeladatot ellátó személy

Címlapról ajánljuk