Baleset-bűnügy

Péppé vert egy 74 éves bácsit egy kenguru

rtl.hurtl.hu

2023. október 6. 20:45

A férfi véresen, sérülésekkel a lábán rohant haza.

Péppé vért egy 74 éves férfit egy kenguru Ausztráliában – írja az ABC News Au.

Brian O'Donnell szombat este egyedül, egy kis Honda motorkerékpárral szelte át mezőgazdasági birtokát, hogy ellenőrizze ellés előtt álló tehenét, amikor egy magányos hím kenguru követni kezdte őt.

A nagy termetű hím – amely O'Donnell becslése szerint több mint két méter magas lehetett –kiszemelte magának a férfit, majd morgott és „fel-le ugrált”.

A férfi ugyan próbált elhajtani a motorral, de a kenguru a következő pillanatban már rajta volt. „A felső mancsait a hátam köré szorította, majdnem fejbe vágtuk egymást” – magyarázta a férfi, aki végül addig ütötte a kengurut, amíg az el nem engedte.

A férfi ruhája elszakadt, a bal vádliján pedig egy hatalmas seb lett, miután összecsapott az állattal. 

O'Donnell elmondta, hogy alig volt ideje felvenni a motorkerékpárját és elmenekülni, amikor a kenguru másodszor is rátámadt. A férfi felesége épp otthon borozott, amikor O'Donnell visszatért. Rögtön az orvoshoz rohantak, hogy ellássák a férfi sebét. 

„Ha nem lett volna rajta vastag póló, a horzsolások súlyosabbak lettek volna” – mondta Sue O'Donnell.

O'Donnell szerint a kenguru a szomszédos karámban lévő nőstény kenguruk tömegét védte, amikor megtámadta őt. A férfi jelenleg otthon lábadozik. A tehén még mindig nem ellett meg.

Nyitókép: Pixabay

#Baleset-bűnügy#ausztrália#kenguru#baleset#támadás#mező#tehén#kengurutámadás

Címlapról ajánljuk