Baleset-bűnügy

Elrabolhattak egy 9 évest, miközben a családjával kempingezett New Yorkban

rtl.hurtl.hu

2023. október 2. 16:00

Már most majdnem 200 ember keresi. 

Több mint 175 ember, köztük rendfenntartó erők keresik azt a kilencéves kislányt, akit feltehetően elraboltak, miközben a családjával kempingezett – írja a SkyNews.

A kislány körbebiciklizett egy pályán az egyik állami parkban, de nem tért vissza a családjához. 

Charlotte Senát utoljára szombaton este látták a Saratoga megyei Moreau Lake State Parkban, amely mintegy 80 kilométerre északra fekszik Albanytól, New York állam fővárosától.

A rendőrség úgy véli, hogy Charlotte-ot olyan körülmények között vitték el, hogy most „súlyos sérülés és/vagy halál közvetlen veszélye” fenyegeti. 

Elrabolhattak egy 9 évest, miközben a családjával kempingezett New Yorkban
NYPD

A keresésbe kutyákat, két drónt, csónakokat és hat víz alatti mentőcsapatot is bevontak.

„Csak azt szeretnénk, ha épségben visszatérne. Egyetlen tipp sem felesleges, kérjük, hívjanak, ha bármit tudnak” – kérte nyilatkozatában a család. Charlotte és a családja egyébként mindössze 15 percre táborozott attól a helytől, ahol a lány és testvérei felnőttek.

A kilencéves kislány a család barátaival biciklizett a parkban, amikor azt mondta, hogy még egy kört szeretne egyedül megtenni. Amikor 15 perccel később nem tért vissza, a szülei és a közeli kempingezők keresni kezdték. Nem sokkal később megtalálták a biciklit, amelyen Charlotte ült.

Nyitókép: NY Police

#Baleset-bűnügy#charlotte sena#eltűnés#new york#kemping#rablás#keresés

Címlapról ajánljuk