Baleset-bűnügy

Meztelenül, ürülékes arccal futott a rendőrök elől, majd bedugta az ujját a fenekébe, amikor letartóztatták

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 26. 16:52

A férfi az exe házából menekült, ahol odarondított a kádba, és még egy tusfüdőt is lopott.

Rendkívül bizarr, nyolc perces rendőrségi hajsza zajlott Staffordshire-ben, az Egyesült Királyságban, írja a Metro.

Egy meztelen, 26 éves férfi ürülékes arccal és egy lopott habfürdős üveggel a kezében rohant a rendőrök elől, miután kimászott az exe fürdőszobájának az ablakán. 

Joseph Severn egy bokorban bújt el, a rendőrök végül egy ház hátsó ajtaja mellett guggolva találták meg, ahol önkielégítést végzett, és közben habfürdővel dörzsölte be a testét.

Az ezt követő dulakodás során megharapta az egyik rendőrt, mmikor pedig le akarták tartóztatni, Severn feldugta egy ujját a fenekébe. 

A férfit 21 hónapra börtönbe zárták. Az őt elítélő bíróságon elhangzott, hogy Severn két hónapig alkalmi kapcsolatban volt az élettársával, de nem ért jó véget a történet. 

Jonathan Dickinson ügyész elmondta, hogy Severn január 28-án, szombaton hívatlanul lépett be az exe Adderley Greenben lévő lakásába. A felperes hallotta a fürdőszoba ajtajának becsapódását, és odament megnézni, mi történt. 

Hallotta, hogy folyik a zuhany, belépve eldobott ruhákat és emberi ürüléket látott a padlóra és a kád oldalára kenve. A vádlott ekkor meztelen volt és a kádban guggolt.

Miután a nő meglátta őt a fürdőszobában, rákiáltott, hogy menjen ki, és közölte, hogy hívni fogja a rendőrséget. A férfi megkérdezte, hogy lefeküdne-e vele. A nő felhívta a bátyját, hogy megkérje, jöjjön a lakásba. De amíg ő telefonált, a vádlott kiugrott az ablakon

– közölte az ügyész, aki szerint az egész incidens körülbelül nyolc percig tartott. Az esetet rögzítették a rendőrség testkamerái. Az ügyész elmondta, hogy a férfi többször is megpróbált maszturbálni a hajsza alatt, és szexuális tartalmú megjegyzéseket tett a rendőröknek. 

A 21 hónapos börtönbüntetés mellett Severn hároméves távoltartási végzést kapott, és hét évre felkerült a szexuális bűnözők nyilvántartásába.

Hozzászólna?

 

Nyitókép: MET Police

#Baleset-bűnügy#rendőrség#joseph severn#hajsza#üldözés#szexuális bűnelkövető#betörés#feljelentés

Címlapról ajánljuk