Baleset-bűnügy

Videón, ahogy „lerobban” egy autóról az eleje a Hungária körúton

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 25. 9:49

Előbb a padkának ment neki a belső sávban, majd egy teherautóval ütközött a külső sávban. Az autó eleje szinte szétrobbant. 

Fedélzeti kamerás felvételt készült arról, ahogy egy kisebb ütközés után szó szerint lerobbant egy autóról az első lökhárító a Hungária körúton. A videót a Budapesti Autósok Közössége tette közzé a YouTube-oldalán.

A videón egy kis Fordot lehet látni, ami a felvétel készítőjének elmondása szerint az eset előtt „hosszas métereken keresztül szlalomozott”. A felvételen látni, hogy a kissé bizonytalanul haladó autó egy kereszteződés után egyenesen nekimegy a belső sávban, a villamossínek mellett lévő padkának, majd után elkezd kisorolni a külső sávba.

A sofőr két autó között próbált meg átjutni, de nem vette észre, hogy a külső sávban egy teherautó közelít, és kidugta elé az autó elejét, amit a teherautó elsodort. Bár az ütközés nem tűnt nagynak, annak mégis látványos eredménye lett: a Ford eleje darabokra szakadt, mintha csak felrobbant volna. A törmelékek egészen a belső sávig beborították az utat.


Nyitókép: YouTube/Bp-i Autósok

#Baleset-bűnügy#ütközés#teherautó#autó#lökhárító#hungária körút#budapest

Címlapról ajánljuk