Baleset-bűnügy

A prostituált férjének adta ki magát, majd gázpisztollyal rabolta ki a „házasságtörő” férfit

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 25. 11:36

Fegyveres rablás, zsarolás és különleges személyes adattal visszaélés miatt emeltek vádat egy férfival és egy nővel szemben, akik megrendeztek egy házasságtörést, hogy megzsarolhassanak egy gazdagnak hitt férfit.

Fegyveres rablás, zsarolás és különleges személyes adattal visszaélés miatt emeltek vádat egy férfival és egy nővel szemben – közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség.

A vádirat szerint az egyik elkövető, egy prostitúcióból élő kiskunhalasi nő tavaly ősszel többször lefeküdt egy férfival, akiről feltételezte, hogy gazdag. A nő és társa elhatározták, hogy titokban felveszik az aktust, hogy azzal zsarolhassák meg a férfit pénz reményében.

A nő a neten, álnévvel társa lakására hívta a férfit még decemberben. A férfi, mint azt eltervezték, elrejtőzött, majd videóra vette az együttlétet a kuncsafttal. Ezt követően gázpisztollyal a kezében rájuk nyitott, és a prostituált férjének adta ki magát, mintha éppen házasságtörésen érné a párost.

Ráfogta a sértettre a pisztolyt, majd 200 ezer forintot követelt tőle a megrendezett megcsalás után.

Ő mindössze 60 ezret adott, mire másnap már azzal fenyegették, hogy kiteszik a netre a kompromittáló felvételeket. Az ügyészség mindkettőjükkel szemben fegyházbüntetés kiszabását indítványozza, a letartóztatásban lévő vádlottak ügyében a Kiskunhalasi Járásbíróság fog dönteni.

Nyitókép (illusztráció): Getty Images

 

#Baleset-bűnügy#prostituált#rablás#házasságtörés#vádemelés

Címlapról ajánljuk