Baleset-bűnügy

Darázscsípés miatt halt meg a szigethalmi családapa, három gyermeke maradt félárván

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 30. 8:52

Augusztus elején darázs csípett meg egy háromgyermekes szigethalmi családapát, majd az allergiás sokk miatt kómába zuhant, 13 nap után a kórházban meghalt. 

Darázscsípés végzett egy háromgyermekes szigethalmi családapával augusztus elején. A 46 éves férfi majdnem két hétig volt kómában, azonban nemrégiben szervezete feladta a harcot – számol be a tragédiáról a Borsonline.

A lap szerint Rudolf éppen öccsével dolgozott, amikor a fejét megcsípte egy darázs. A férfi allergiás sokkot kapott, amin a bevett antihisztamin és kalcium sem segített, három gyereke maradt félárván.

Az életünk 47 másodperc alatt összeomlott. Bevette a gyógyszereket is, mivel allergiás, kalcium és antihisztamin is volt nála. Aztán elájult, a testvére élesztette újra a mentők kiérkezéséig”

– mondta a lapnak Edina, Rudolf felesége.

Hozzátette, férje 37 percig volt a klinikai halál állapotában, majd magához tért. Ezt követően a váci kórház intenzív osztályára vitték, ahol újra összeomlott a szervezete és mély kómába került. A férfit idővel átszállították Budapestre, az 1. számú klinika belgyógyászati osztályára.

Halálát végül kórházi fertőzés vagy korábbi hátsó fali szívinfarktusa miatt kialakult szívbetegsége okozta.

A családnak három fiúgyermeke van, a legkisebb mindössze első osztályos. „A fiúknak már kértünk időpontot a pszichológushoz, nem viselik jól az édesapjuk halálát” – mondta Edina, majd hozzátette: egyelőre második állást sem tud vállalni, mert tanulnia kell a gyerekekkel.

Nyitókép (illusztráció): Unsplash

 

#Baleset-bűnügy#halálos baleset#darázscsípés#szigethalom#családapa#meghalt

Címlapról ajánljuk