Baleset-bűnügy

Tizenegy napig próbált kiszabadulni a koporsóból az élve eltemetett nő

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 18. 7:52

A temető közelében élő emberek 11 nappal a brazil nő végső nyugalomra helyezése után riasztották a családját, miután sikolyokat hallottak a sír belsejiből. A 37 éves nő koporsójában vért találtak, amikor a holttestét kiemelték a koporsóból, a teste még meleg volt. 

Tizenegy napig maradhatott életben koporsójában Rosangela Almeida dos Santos, akit tévedésből élve eltemettek az északkelet-brazíliai Riachao das Neves temetőjében – számol be a sokkoló történetről a Mirror.

A temető közelében élő emberek 11 nappal a 37 éves nő végső nyugalomra helyezése után riasztották a családját, miután sikolyokat és csörömpölést hallottak a sír belsejiből. Rosangela koporsójában vért találtak, amikor holttestét kiemelték. 

A teste még meleg volt, és más helyzetben találták, mint ahogy a koporsóba tették.

Arra következtetnek, hogy kétségbeesetten próbált kiszabadulni a koporsóból, miután csuklója és homloka is megsérült. A koporsó szögei eldeformálódtak, a láda belsejében karcolásokra és várnyomokra bukkantak. Ám amikor a családja végül feltörte a kősírt, Rosangela már nem élt. A nőt az után hitték halottnak, hogy két szívinfarktuson esett át, és halottnak hitték.

Nyitókép (illusztráció): Pexels.com

 

#Baleset-bűnügy#élve eltemetés#koporsó#brazília#temető#sír#horror

Címlapról ajánljuk