Baleset-bűnügy

Megrázó videó: átszakítja a kerítést a lajosmizsei részeg ámokfutó, hároméves kislánya ült mellette

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 11. 9:17

Gyorsított eljárásban elítélték azt a férfit, aki egy lajosmizsei útkereszteződésben átszakította az előtte lévő ingatlan kerítését, majd az udvaron álló parkoló autónak ütközött. A sofőr részeg volt, hároméves kislánya ült mellette, a balesetről videó is készült. 

Gyorsított eljárásban állította bíróság elé a Kecskeméti Járási Ügyészség azt a férfit, aki június 16-án a késő esti órákban egy lajosmizsei útkereszteződésben átszakította az előtte lévő ház kerítését, majd az udvaron álló parkoló autónak ütközött. A sofőr részeg volt, hároméves kislánya is vele utazott – írja a 24.hu.

Kövecs Máté, a Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség helyettes szóvivője közölte, hogy a férfi ittassága miatt nem az időjárási, látási és útviszonyoknak megfelelően vezetett. A sofőr egy utca végi kereszteződésnél kanyarodás helyett nagy sebességgel egyenesen tovább haladt, majd átszakította egy ingatlan kerítését. Az ügyészség egy biztonsági kamerás  felvételt is megosztott a történtekről:


Mint írják, az elkövetőt próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztésre, és közúti járművezetéstől eltiltásra ítélte a bíróság, amiért ittasan vezetett. Az ítélet ugyanakkor nem jogerős, az ügyész súlyosbításért fellebbezett.

Nyitókép: Magyarország Ügyészsége

 

#Baleset-bűnügy#lajosmizse#részeg sofőr#gyorsított eljárás#Videó

Címlapról ajánljuk