Baleset-bűnügy

Egy 80 éves nő megfulladt Balatonszemesen, egy 20 éves férfi pedig eltűnt Siófoknál a Balatonban

rtl.hurtl.hu

2023. július 30. 10:38

A fiatal férfit már csütörtök óta nem találják, ismerősei személyleírást tettek közzé, hátha látja valaki.

A Sonline információi szerint szombaton egy 80 éves nő a Balatonba fulladt Balatonszemesnél. Orbán Zoltán, a Somogy Megyei Rendőr-Főkapitányság Sajtóosztályának vezetője megerősítette, hogy Balatonszemesen, a Berzsenyi utcai szabadstrandnál egy 80 éves asszony vízbe fulladt.

A nő épp kijött a Balatonból, mikor feltehetően rosszul lett, majd elmerült a vízben. Az életét már nem tudták megmenteni.

A Ripost azt írja, hogy csütörtökön Siófoknál egy fiatal, mindössze 20 éves férfi eltűnését jelentették. A fiatal ismerősei rögtön értesítették a rendőrséget, miután nem találták a barátjukat. A lap szerint az eltűnt férfi délután 5 óra körül hirtelen elmerült fürdőzés közben a vízben. 

A fiatal férfit azóta sem találták meg, továbbra is keresik. 

„A férfi 182 centi magas, körülbelül 80 kiló; haja oldalt felnyírt, barna, göndörödő, míg arca borostás, telt ajkú, enyhén szeplős, ívelt, középvastag szemöldökkel és égszínkék szemmel. Eltűnése pillanatában egy térd fölé érő fekete nadrágban volt! Kérjük, ha bárki látta, vagy hallott róla, értesítsen. Könyörgöm, segítsenek!” – írják egy posztban, amelyben a férfit keresik, hátha látta valaki.

Nyitókép: MTI / Varga György

#Baleset-bűnügy#balaton#siófok#Balatonszemes#belefulladt#meghalt#eltűnt

Címlapról ajánljuk