Baleset-bűnügy

27 éves motoros halt meg a Budaörsi úton, a vele ütköző autós magára hagyta, majd felhívta a rendőrséget

rtl.hurtl.hu

2023. július 28. 6:25

Autóját egy közeli utcában hagyta.

Összeütközött egy motorkerékpár és egy személyautó Budapest XI. kerületében, a Budaörsi úton csütörtökön este – közölte a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. A rendőrség tájékoztatása szerint a motoros a helyszínen életét vesztette.

Összeütközött egy motorossal, majd autóját hátrahagyva elmenekült az ittas sofőr

A Police.hu-n megjelent péntek hajnali közlés alapján eddig tisztázatlan körülmények között csapódott egymásnak a Mercedes típusú autó és a motorkerékpár. Mint írták, a 27 éves motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

Az ütközést követően a személyautó sofőrje a helyszínről segítségnyújtás nélkül elhajtott, és az autóját az egyik közeli utcában hátrahagyva gyalogosan távozott. 

A rendőrök megkezdték a helyszínelést, és a sofőr felkutatását. A baleset után két órával az autó tulajdonosa telefonon jelentkezett a rendőrségen.

Összeütközött egy motorossal, majd autóját hátrahagyva elmenekült az ittas sofőr

A 49 éves külföldi férfit a helyszíntől nem messze, egy közeli utcában találták meg a járőrök; elismerte, hogy ő ütközött a motorossal. A sofőrt rendőrök a helyszínen a szondáztatták és a kiderült, hogy alkoholt fogyasztott.

A férfit előállították, elszámoltatása folyamatban van – közölte a rendőrség.

Nyitókép: police.hu

#Baleset-bűnügy#motor#autó#ütközés#ittas vezetés

Címlapról ajánljuk