Baleset-bűnügy

Kölcsönkért egy biciklit az adonyi nő, majd megkéselte a kölcsönadót, amikor az visszakérte a kerékpárt

rtl.hurtl.hu

2023. július 18. 17:22

Az is kiderült, hogy a nőt már más miatt is körözik.

Egy jóindulatú gesztussal kezdődött, súlyos testi sértés kísérlettel végződött az a megállapodás, amely július 17-én két adonyi lakos kötött, írja a rendőrség honlapja. Egy nő késelt meg egy férfit, amikor az számonkérte rajta a biciklit, amit korábban adott kölcsön neki.

Egy 29 éves nő 62 éves ismerősétől kérte kölcsön a kerékpárját. A férfi nem látta ennek akadályát, de azt kérte a nőtől, hogy estig vigye vissza.

A nő távozott a kölcsönkapott kerékpárral, azonban a nap végén a kölcsönadó hiába várta, sem az ismerőse, sem a bicikli nem érkezett vissza hozzá. A férfi erre felkereste a nőt a lakásán.

Az asszony rosszallóan fogadta, hogy a tulajdonos kérdőre vonja a kerékpárja hollétét illetően, ezért először agresszíven próbálta kiadni az útját a férfinak, majd hirtelen egy késsel mellkason szúrta a sértettet, aki könnyű sérülést szenvedett. A férfi a támadást követően azonnal értesítette a rendőröket, akik néhány perccel később még a helyszínen elfogták a 29 éves késelőt, akiről adatainak ellenőrzése során azt is megállapították, hogy körözés van érvényben ellene.

A járőrök a nőt előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol július 18-án délután súlyos testi sértés bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

Nyitókép: police.hu

#Baleset-bűnügy#késelés#bicikli#kölcsön#rendőrség

Címlapról ajánljuk