Baleset-bűnügy

Drámai videó: lesodródott a kifutóról és kettétört az utasszállító repülő

rtl.hurtl.hu

2023. július 13. 12:00

Sokkoló felvétel készült arról az utasszállító járatról, amelyik kedden elvesztette az uralmát leszállás közben, majd a repülőtér kerítésének csapódott. A szerencsétlenségben csodával határos módon senki nem halt meg. 

Landolás után lecsúszott a leszállópályáról, a reptéri kerítésnek csapódott, majd az ütközés következtében jóformán kettészakadt egy utasszállító repülőgép kedden Szomáliában – számol be a sokkoló balesetről a TheSun.

A járat éppen leszállni akart, amikor hirtelen ide-ide kezdett mozogni, és látszólag irányíthatatlanná vált. Ennek következtében a repülőgép nekicsapódott a leszállópálya mellett kerítésnek, az ütközés után pedig a pilótafülke részben leszakadt. A horrorlandolást megörökítő biztonsági kamerás felvételt a New York Post is megosztotta.  


A Halla Airlines szerint 30 utas és a személyzet négy tagja volt a fedélzeten a szerencsétlenség idején, az incidensért pedig a pilótát tették felelőssé, aki viszont elmondása szerint mindent rendben talált az indulás előtt. Csodával határos módon senki nem halt meg, az utasok kisebb sérülésekkel megúszták – közölte a szomáliai polgári légiközlekedési hatóság.

#Baleset-bűnügy#szomália#repülőgépszerencsétlenség#kettészakadt#repülőgép#Videó

Címlapról ajánljuk