Baleset-bűnügy

Vascsővel verte agyon párját az albertirsai családirtó exkatona, a nő apja hisztérikus állapotban próbált bejutni a házba

rtl.hurtl.hu

2023. július 1. 20:16

Újabb részleteket tudtunk meg a párját és kislányát meggyilkoló albertirsai volt katona ügyéről.

Korábban mi is beszámoltunk arról, hogy a segélyhívó tárcsázása után közölte egy albertirsai férfi, hogy megölte családját, majd öngyilkosságot kísérelt meg. Az albertirsai helyszínre riasztott hatóságok egy nő és egy gyermek holttestét, valamint egy vérző férfit találtak.

Az RTL Híradó most újabb részleteket tudott meg az ügyről: kiderült, hogy a halott nő 32 éves volt, őt egy vascsővel verte agyon a férfi, még a két és féléves kislányt megfojtotta. Azt nem tudni, hogy a korábban katonáskodó férfi milyen kárt tett magában. Őt most kórházban ápolják, rendőri felügyelet alatt.

A szomszédoknak korábban nem tűnt fel, hogy gondok lennének a családban, ám a meggyilkolt nő húga és a polgárőrök ezt máshogy tudják. Arról értesültünk, hogy a nő többször is kért távoltartási végzést a férfival szemben.

Az albertirsai tanyán élő nőnek előző kapcsolatából egy tízéves fia is van, ő édesapjánál tartózkodik. A rendőrségi szalaggal körülzárt helyszínen az eset után megjelent a halott nő apja, aki infomációink szerint „hisztérikus állapotban” próbált bejutni a házba, amit a rendőrök nem engedtek neki.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot!

Nyitókép: MTI / Lakatos Péter

#Baleset-bűnügy#albertirsa#család#gyilkosság#katona#vasrúd#segélyhívó

Címlapról ajánljuk