Baleset-bűnügy

Megvagdosta magát, majd a Dunába futott egy fiatal nő, rendőrök mentették ki

rtl.hurtl.hu

2023. június 30. 12:42

Késő este, a vaksötétben találták meg. 

Rendőrök segítségével mentettek ki egy öngyilkosságra készülő fiatal nőt a Dunából, aki megvagdosta a kezét és a nyakát, majd befutott a folyóba – közölte a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság. A Facebook-oldalukon közzétett posztjuk szerint a rendőrséget 2023. június 26-án késő este riasztotta a 26 éves nő testvére.

A nőt nevelőapjával próbálták keresni, miközben rendőri segítséget kértek. A helyszínre kiérkező tököli rendőrök partról néha megpillantották a nőt, de hiába kérték, nem volt hajlandó kijönni a vízből.

Ekkor az egyik rendőr a nevelőapa csónakjával indult el a nő kimentésére, míg a másik a szárazföldön futott, figyelt és navigált – írta a rendőrség. Nem sokkal később meglátták a nőt, a rendőr pedig addig tartotta és markolta a csónakba kapaszkodó kezet, míg el nem érték a stéget.

Ezután partra segítették, betakargatták, majd mentőt hívtak, és közben próbálták csökkenteni a vágások okozta vérzést. A nőt a kiérkező mentők ellátták, majd kórházba vitték. Állapotáról nem közöltek információkat.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot!


Nyitókép: Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság / Facebook

#Baleset-bűnügy#öngyilkossági kísérlet#duna#rendőrség

Címlapról ajánljuk