Baleset-bűnügy

Elfoglalta helyét a moziban, megölte

rtl.hurtl.hu

2023. június 27. 17:22

Jennifer Lawrence új filmjének vetítésén történt a fegyveres támadás, miután az egyik pár elfoglalta egy másik ülőhelyét.

A Barátnőt felveszünk című film június 25-i új-mexikói vetítése tragikus véget ért, miután két néző összeszólalkozott egymással, majd egyikük előrántotta fegyverét, hogy megsebesítse az ülőhelyét elfoglaló 52 éves férfit – írta meg az UniLAD.

Michael Tenorio a feleségével érkezett a moziba, és bár két jegyet vásároltak, azok nem egymás mellé szóltak. A pár abban reménykedett – és ebben a mozi munkatársai is megerősítették őket –, hogy majd meg tudják beszélni a moziteremben mellettük ülőkkel, hogy üljenek eggyel odébb, hogy elférjen egymás mellett a házaspár, ez azonban nem így történt.

A 19 éves Enrique Padilla a barátnőjével érkezett a vetítésre, ahol balhét csapott, amiért elfoglalták a helyüket Tenorióék, majd a popcornját a férfira borította, aki ezt követően meglökte őt. Padilla ezután rántotta elő fegyverét, amivel megsebesítette az 52 éves férfit, aki a helyszínen életét vesztette súlyos sérülései miatt.

Padilla a dulakodás után elmenekült, és egy közeli bokorban bújt el, ahol a rendőrség később megtalálta őt és a halálos sérülést okozó fegyvert. Az eset érdekessége, hogy az azóta őrizetben lévő 19 éves fiú is lőtt sérülést szerzett, amiért kórházban ápolják őt.

Nyitókép: Krists Luhaers / Unsplash

#Baleset-bűnügy#mozi#lövöldözés#gyilkosság

Címlapról ajánljuk