Bulvár

Jennifer Lawrence először mutatta meg teljesen meztelen testét

rtl.hurtl.hu

2023. június 26. 16:02

A színésznő nem gondolkozott sokat, hogy elvállalja-e a meztelenkedést.

Bár Jennifer Lawrence 2018-ban a Vörös veréb című filmben egyszer már ledobta a textilt, akkor ügyeltek rá, hogy a néző ne lásson túl sokat a színésznő meztelen testéből a jelenet során. 

A Vörös veréb szóban forgó jelenetében Miller Dávid is feltűnt meztelenül. A forgatásról a Reggeliben mesélt bővebben, az erről készült videót ide kattintva lehet megnézni.

A 2023-as Barátnőt felveszünk című filmben azonban mindenki megcsodálhatja az Éhezők viadalával befutott színésznő bájait – írta meg a LADbible.

Mindenki, aki az életem vagy a csapatom része, azt kérdezte, hogy biztos vagy benne? De számomra nem volt kérdés. Nagyon vicces volt az egész

– mesélte Jennifer, aki a Barátnőt felveszünk című filmben egy pincért játszik, aki egyben Uber sofőr is, azonban még a másodállásával sem tud annyi pénzt keresni, hogy fizetni tudja édesanyja lakhatását. A 32 éves karakter ezért jelentkezik egy hirdetésre, amit kétségbeesett szülők tesznek közzé, hogy 19 éves fiuknak randipartnert találjanak.

A színésznő filmbeli partnerét alakító Andrew Barth Feldman szerint egyáltalán nem érezték kellemetlenül magukat Jenniferrel egymás társaságában, még ruha nélkül sem.

Minden olyan helyzet, amiben ez a két karakter találja magát, óriási nevetéssel ért véget. Hirtelen kerültünk nagyon közel egymáshoz, és egyáltalán nem éreztem bizonytalanul magam vele. Teljesen profi volt az egész

– mesélte a színész, aki már az első forgatási napon megosztotta legsötétebb titkait Lawrence-szel, és állításuk szerint később csak még tovább mélyült a kapcsolatuk.

Ha kíváncsi vagy, hogyan trükköznek a filmesek a színészek magasságával a forgatások és az utómunka során, nézd meg a Reggeli videóját, amiben Jennifer Lawrence és Josh Hutcherson Éhezők viadalás jelenetei is terítékre kerültek: 


Nyitókép: Dia Dipasupil / Getty Images

#Bulvár#jennifer lawrence#meztelen#jelenet#pucér#ruha nélkül

Címlapról ajánljuk