Baleset-bűnügy

Megtetszett a rablónak az áldozata ezért randira hívta és azt kérte, jelölje be Facebookon

rtl.hurtl.hu

2023. június 26. 19:33

A postaládája mellett csapott le a nőre a rabló, majd szerelembe esett.

Az udvarlásnak a legrosszabb változatát választotta az Egyesült Államokban egy férfi, aki fegyverrel akart kirabolni egy nőt.

A Ladbible.com szerint a rabló, Damien Boyce akkor csapott le áldozatára Indianapolisban, amikor az épp a postaládáját ment kiüríteni. Amber Beraun elmondása szerint a férfi fegyvert rántott és arra kényszerítette, hogy adja át az összes készpénzét. A nő kb. 100 dollárt adott a férfinak, majd ezután vett abszurd fordulatot a bűncselekmény. A rabló először azt követelte, hogy engedje be a lakásába. Amikor ez nem jött össze, akkor pedig azt, hogy jelölje be Facebookon. Ezt a nő megtette, majd a férfi lelépett.

Utána azonban a férfi elkezdte üzenetekkel bombázni. Ott elismerte, hogy nagyon elcseszett módon próbált ismerkedni, és visszaadja a pénzt, mert Amber túl csinos ahhoz, hogy kirabolják és randira is hívta. A fiatal nő végül lerázta azzal, hogy barátja van, de azt mondta, azóta fél otthon.

Az indianapolisi rendőrség közölte, hogy Boyce-t letartóztatták és vádat emeltek ellene egy másik fegyveres rablás miatt is, amelynek során két embert lelőtt, egy másikat pedig téglával fejbe vágott.

Nyitókép: WRTV.

#Baleset-bűnügy#egyesült államok#rablás#facebook#udvarlás#letartóztatás

Címlapról ajánljuk