Baleset-bűnügy

Meztelenül, műanyag zsákban találtak rá a meggyilkolt lengyel nő holttestére

rtl.hurtl.hu

2023. június 19. 21:38

A fiatal lengyel állampolgárságú nő a görög Kosz szigetén dolgozott egy szállodában. A lengyel kormány most követeli Görögországtól, hogy adják át a gyilkossággal vádolt gyanúsítottat és minden bizonyítékot az ügyben, saját vizsgálatot akarnak indítani. 

Műanyag zsákba csomagolva, félmeztelenül találtak rá egy fiatal lengyel nőre, aki a görög Kosz szigeten dolgozott egy szállodában. A gyanú szerint megerőszakolták, majd megölték a 27 éves nőt, az ügy Görögországot és Lengyelországot is sokkolta – írja a DailyMail.

A görög rendőrség egyhetes nyomozás után, június 12-én talált rá az Anastazja Rubińska nevű áldozatra egy helyi kávézóban. A rendőrség megerősítette, hogy a holttest a boroszlói származású Rubińskaé, aki lengyel barátjával együtt egy ötcsillagos szállodában dolgozott Marmar üdülővárosában.


A nő csak egy hete került a szigetre, beszámolók szerint korábban egy bangladesi és pakisztáni férfiakból álló csoporttal találkozott, akiktől kannabiszt akart venni. A párjának először azt mondta, egyikük majd hazaviszi a csoportból, azonban amikor a partnere végül a helyszínre ment, a fiatal nőnek már nyoma veszett.

A bangladesi férfit emberrablás és gyilkossági kísérlet gyanújával tartóztatták le, a lengyel igazságszolgáltatás pedig most azt követeli, hogy adják ki a lány meggyilkolásával vádolt férfit, mert saját vizsgálatot akarnak indítani az ügyben. A gyanúsított állítja, közös megegyezés után létesített szexuális kapcsolatot a meggyilkolt fiatal lánnyal, a férfi minden vádat tagad.

Nyitókép: Getty Images

#Baleset-bűnügy#görögország#sziget#gyilkosság#lengyel nő

Címlapról ajánljuk