Baleset-bűnügy

Ismét kihallgatták Szalai Ádámot, most már súlyosabb bűncselekménnyel gyanúsítják

rtl.hurtl.hu

2023. június 16. 15:30

Szalait korábban garázdasággal és könnyű testi sértéssel gyanúsították meg, azonban most már a BRFK súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt folytat eljárást.

Újra kihallgatták és most már súlyosabb bűncselekménnyel gyanúsítják Szalai Ádámot, a magyar válogatott volt csapatkapitányát egy decemberi verekedés miatt – írja a 24.hu.

A balhé a Bazilikánál tört ki, amikor a focista testvérét arra kérte egy fiatal férfi, hogy készítsen róla és a barátairól egy képet. A társaság meglepődött, amikor a férfi visszautasította őket, a később megvert fiatal trágár kijelentést is tett. A hangoskodásra felfigyelt a közelben álló Szalai Ádám is, odament és a férfit mellkason rúgta, majd a sértett elmondása szerint még akkor is belerúgott, amikor ő már a földön feküdt.

Szalai Ádám azt mondta, hogy ő annyit látott, hogy a testvérét négy részeg férfi körülveszi, azt hitte, meg akarják verni.  Azt elismerte, hogy belerúgott a férfibe, amikor még a testvére mellett volt, de azt tagadta, hogy a földön is megrúgta volna.

A 24.hu szerint Szalait garázdasággal és könnyű testi sértéssel gyanúsították meg a történtek után, azóta viszont elkészültek a szakvélemények az ügyben, és a rendőrség súlyosított a minősítésen: A BRFK súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt folytat eljárást.

Az RTL korábbi riportja az ügyről:


Nyitókép: Szalai Ádám a Németország - Magyarország mérkőzés előtti napon Lipcsében, a Red Bull Arénában 2022. szeptember 22-én. Fotó: MTI/Illyés Tibor.

#Baleset-bűnügy#szalai ádám#verekedés#bazilika#gyanúsítás#brfk

Címlapról ajánljuk