Baleset-bűnügy

Árpa Attila boszorkányüldözésnek tartja, hogy az ügyészség fellebbezett a drogügyében

rtl.hurtl.hu

2023. június 14. 19:11

Árpa Attila állítja, minden áron megpróbálták rábizonyítani, hogy kábítószerrel kereskedik, ám ez szerinte nem sikerült. Az ügy másodfokon folytatódik, a színész-producer optimista. 

„Én már mindenképpen vesztettem ezzel az egésszel, sosem fogom tudni magamról lemosni ezt az ügyet, kész boszorkányüldözés lett belőle” – kommentálta Árpa Attila kokainügyének legújabb fejleményeit a Blikknek.

A rendőrök még 2019 márciusában ütöttek rajta Árpa Attilán az otthonában. A vádirat alapján a színész 2018 óta rendszeres kokainvásárló volt, és az ismerőseinek is kínálta a kábítószert az otthonában a baráti összejövetelek alatt.

Árpa Attilát idén februárban bűnösnek ítélte a bíróság társtettesként elkövetett kábítószer birtoklása miatt, és másfél millió forintos büntetéssel sújtotta. Azonban itt nem ért véget a történet, újabb fordulat következett be a színész-producer drogügyében: mint arról szerda délelőtt beszámoltunk, az ügyészség megfellebbezte a korábbi ítéletet.

Árpa Attilával szemben súlyosabb tartamú szabadságvesztés és mellékbüntetés kiszabásáért, míg három művész bűntársával szemben forgalomba hozatallal, társtettesként elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntettének a megállapításáért és végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés kiszabásáért történt fellebbezés.

Árpa Attila állítja, mindenáron megpróbálták rábizonyítani, hogy kábítószerrel kereskedik, ám ez szerinte nem sikerült, méltatlannak tartja az ítéletet.

Az ügy másodfokon folytatódik, miután a Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség a védő fellebbezések elutasítását kezdeményezte a Fővárosi Ítélőtáblánál. A színész-producer a Telexnek is nyilatkozott a fellebbezésről.

Másodfokon megyünk tovább, ugyanarra számítok, mint az elsőfokú ítélet esetén. Nincs új tanú, nincs új bizonyíték, fizikailag nem találtak semmit. A fogyasztásra van bizonyíték

– fogalmazott a lapnak Árpa Attila.

Nyitókép: RTL

#Baleset-bűnügy#árpa attila#drogügylet#kokain#ügyészség

Címlapról ajánljuk