Baleset-bűnügy

Videó: úgy ugrott a vaddisznó az autó elé, hogy esély sem volt elkerülni az ütközést

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. június 8. 13:27

Egyre gyakrabban tűnnek fel vaddisznók a városok környékén, a Szentendre és Pomáz közti úton történt gázolás is arra figyelmeztet, hogy érdemes felkészülni az efféle esetekre.

Gyakorlatilag elkerülhetetlen vadgázolásról számolt be videóval a Budapesti Autósok. Az oldal egyik olvasója küldte be az alábbi felvételt, amit az autója fedélzeti kamerája rögzített.

A baleset június 1-jén, kora reggel történt, Pomáz és Szentendre között, az úgynevezett hátsó úton, és jól látható, hogy a szabályosan közlekedő autós elé teljesen váratlanul ugrott ki a bokrok takarásából egy kifejlett vaddisznó.

Az állat megsérült, a bozótba menekült. Hívtam a rendőrséget helyszínelni és a vadásztársaságot, hogy jöjjenek és nézzék meg az állatot. Miután ez a sztori Pomáz és Szentendre között történt a hátsó úton (amiről köztudott, hogy sokan közlekednek rajta reggel), el akartam kerülni, hogy a megzavarodott állat másnak is balesetet okozzon

írta az olvasó a Budapesti Autósoknak.


Az kérdéses, hogy az autóban keletkezett kárt megfizeti-e a vadásztársaság, mindenesetre a videó is jól szemlélteti, hogy egyre gyakrabban tűnnek fel vaddisznók a városok környékén, ezért érdemes felkészülni az efféle esetekre.

#Baleset-bűnügy#baleset#budapesti autósok#szentendre#pomáz#pest megye#vaddisznó#vadbaleset

Címlapról ajánljuk