Baleset-bűnügy

A kamerába nézve, köntösben vágja ki a szomszédja fáit egy „megszállott” brit nő

rtl.hurtl.hu

2023. május 25. 15:59

Komoly erdészeti bűnügy borzolja a kedélyeket az Egyesült Királyságban.

Rongálás miatt ítéltek el egy brit nőt, akit több térfigyelő kamera is rajtakapott, ahogy a szomszédai fáit gyepálja – írja a Mirror

Az 55 éves Julie Bontoft egyszer köntösben állt neki a háza és a szomszéd ház közti határon, hogy lenyessen egy nagy darabot a „nem hozzá tartozó fából”. 

Egy másik videón a nő felöltözve látható, de egyenesen a kamerába nézve vágja le egy fa ágait. 

Annak a háznak a tulajdonosa, ahol a fa áll, később elköltözött a környékről, részben az eset miatt – állította egy másik szomszéd.

Bontoftot most bűnösnek találták a bíróságon rongálás bűntettében.

A nő tagadja a vádat, és azt állítja, hogy a fák csak átnyúltak hozzá és visszatolta az ágakat a szomszédhoz. Végül 12 hónapos feltételes felmentést kapott és büntetés megfizetésére kötelezték. 

Az egyik szomszéd azt mondta: „A videóból egyértelműen kiderült, hogy rosszindulatból tette mindezt. Megszállottnak tűnt, amikor a kamerába nézett. Ezek fiatal fák, és ő tönkreteszi őket. Pokoli szomszéd, és jó látni, hogy megbüntették, miután a viselkedését felvette a kamera. Ha a következő 12 hónapban még több kárt okoz, szigorúbb büntetést fog kapni, ami megnyugtat minket. Talán kétszer is meggondolja, mielőtt újra színészkedik”.

Nyitókép: Pixabay

#Baleset-bűnügy#fa#szomszéd#kivágott fa#bíróság#anglia#egyesült királyság

Címlapról ajánljuk