Videón, ahogy kitolja a megpakolt bevásárlókocsit a Tescóból a kislányával lopó anyukaA 29 éves nő kétszer próbálkozott a módszerrel, a második alkalommal már elkapták.
Baleset-bűnügy

Videón, ahogy kitolja a megpakolt bevásárlókocsit a Tescóból a kislányával lopó anyuka

rtl.hurtl.hu

2023. május 23. 11:19

A 29 éves nő kétszer próbálkozott a módszerrel, a második alkalommal már elkapták. 

Jól megpakolta élelmiszerrel, játékokkal és ruhával bevásárlókocsiját, majd fizetés nélkül kitolta azt egy tatabányai áruházból egy 29 éves tatabányai nő, aki ellen lopás miatt indított éljárást az ügyészség. A nő úgy lopott, hogy a bevásárlókocsiban ott ült a kislánya is.

A nő kétszer próbálkozott. Első alkalommal sikerrel járt, de másodszorra már megállították a biztonságiak. Először 52 ezer forintnyi élelmiszert és ruhát tolt ki fizetés nélkül a bevásárlókocsival, majd 70 ezer forintnyi kajával, ruhával és játékkal akart kisurranni – írta a 24.hu.

Horvárth Sándor, a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség szóvivője a 24.hu-nak elmondta, hogy a fiatal nő beismerte a bűnösségét, hozzátéve, hogy hajlandó megtéríteni a kárt.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a Tatabányai Járásbíróság a nővel szemben pénzbüntetést szabjon ki, valamint kötelezze a sértett kárának a megfizetésére.

Nyitókép: YouTube/Magyarország Ügyészsége

#Baleset-bűnügy#lopás#tesco#tatabánya#ügyészség

Címlapról ajánljuk