Baleset-bűnügy

Ne dőljön be! Újabb visszaélés történt a Cápák között befektetőinek nevével

rtl.hurtl.hu

2023. május 23. 17:29

Az RTL üzleti showműsorának Cápáiról valótlanul állítják, hogy a Cápák között egyik adásában automatizált kriptokereskedési platformon többszörözték meg pénzüket. A Tomán Szabina, Moldován András, Balogh Péter, Balogh Levente és Lakatos István nevével visszaélő csalók így próbálják meg átverni a gyanútlan internetezőket.

Nem ez az első alkalom, hogy internetes csalók az RTL Cápák között című műsorának ismertségével próbálnak visszaélni és pénzhez jutni. 2020 és 2022 után idén újabb álhír látott napvilágot a befektetőkről. Kihasználva az üzleti showműsor hatodik évadának jelentkezési időszakát, ismét felbukkantak olyan oldalak a világhálón, amik gyanús kriptovalutás bizniszelésbe akarják belerángatni az óvatlan internetezőket.

Az RTL figyelmeztet: ha olyan oldalakkal találkozik, amelyek Balogh Levente, Tomán Szabina, Moldován András, Lakatos István és Balogh Péter nevében próbálnak pénzügyi szolgáltatásokat hirdetni, ne dőljön be nekik.

A nyitóképen látható oldalon szereplő összes, a műsorral kapcsolatos állítás, valamint a Cápáknak és a műsorban feltűnő vállalkozóknak tulajdonított megszólalás valótlan.

Ha kinézetre ismerősnek tűnő oldalak böngészősávjában olyan gyanús URL található, mint például a financialpronews.com, akkor érdemes olvasatlanul bezárni a böngészőablakot, és semmilyen esetben sem megadni bankkártyaadatokat.

Az RTL Cápák között valódi tartalmait csak az alábbi hivatalos oldalakon keressék:

#Baleset-bűnügy#csalás#kriptovaluta#Cápák között#visszaélés

Címlapról ajánljuk