Baleset-bűnügy

A Cápák között vállalkozóinak nevével próbálnak visszaélni csalók

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2022. december 13. 14:53

Gyanús kriptovalutás bizniszelésbe akarják belerángatni az internetezőket, Balogh Levente, Tomán Szabina, Moldován András, Lakatos István és Balogh Péter nevében. Ne dőljenek be, az RTL cápái nem foglalkoznak ilyesmivel.

Az RTL Cápák között című műsorának ismertségével visszaélve próbálnak internetes csalók pénzhez jutni. Hasonló történt már 2020-ban is, és most, hogy hamarosan indul az ötödik évad, ismét felbukkantak olyan oldalak a weben, amik gyanús kriptovalutás bizniszelésbe akarják belerángatni az óvatlan netezőket.

Az RTL figyelmeztet mindenkit, hogy ha ilyen olyan linkekkel, oldalakkal találkozik, amelyek Balogh Levente, Tomán Szabina,  Moldován András, Lakatos István és Balogh Péter nevében próbálnak pénzügyi szolgáltatásokat hirdetni, ne dőljenek be nekik.

Érdemes mindig figyelni, hogy milyen URL-re vezetnek ezek a tartalmak, például ha ismerősnek tűnő oldalak fölött olyan címek vannak, mint például financialnewsmart.com, akkor érdemes olvasatlanul bezárni a böngészőablakot, semmiképp nem megadva semmiféle személyes adatot, pláne nem pénzt utalva.

Az RTL Cápák között valódi tartalmait csak az alábbi hivatalos oldalokon keressék:

#Baleset-bűnügy#bűnügy#Cápák között#csalás#kriptovaluta

Címlapról ajánljuk