Baleset-bűnügy

Ismét lecsapott a halasi Willy Wonka, őrizetben a csokitolvaj

rtl.hurtl.hu

2023. május 17. 16:28

A kiskunhalasi Willy Wonka összesen 32 tábla csokoládét lopott el többek közt italdiszkontból, benzinkútról és virágboltból.

Őrizetbe vették azt a kiskunhalasi férfit, aki az elmúlt hónapokban több mint egy tucat bűncselekményt követett el. Az esetek többségében édességre utazott, összesen 32 tábla csokoládét lopott el – írja a police.hu.

Nemrégiben egy sor bejelentés érkezett a Kiskunhalasi Rendőrkapitányságra, melyekben rendszeres bolti lopásokra panaszkodtak a tulajdonosok. Az első eset februárra nyúlik vissza, de azóta három mások lopást is véghez vitt az elkövető.

A csokitolvajt először az egyik áruház biztonsági őre buktatta le, majd a helyszínen tartotta a járőrök megérkezésééig.

A 21 éves helybéli férfit előállították, ám ez nem hatotta meg, ugyanis ezt követően ismét több üzletből, köztük italdiszkontból, benzinkútról és virágboltból is lopott édességet, illetve két biciklit, egy parfümöt és egy vízóraszekrényt is.

A lopások kísértetesen hasonlítottak a korábbiakhoz, ezért rendőrség egyből a férfira kezdett gyanakodni – a nyomok végül újból a hírhedt csokitolvajhoz vezettek.

Az elkövetőt kedden őrizetben vették, kihallgatták és előterjesztést tettek letartóztatására, üzletszerűen elkövetett lopás vétségével gyanúsítják.

Nyitókép: Pexels.com

#Baleset-bűnügy#kiskunhalas#csokoládé#édesség#tolvaj#őrizetbe vétel

Címlapról ajánljuk