Baleset-bűnügy

Gyerekeik szeme láttára viperákkal vertek agyba-főbe egy házaspárt Nótár Mary koncertjén

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. május 2. 18:39

Két rivális család közt régóta tart a konfliktus, vasárnap este újabb véres összetűzésre került sor Szombathelyen. A legkisebbik gyerek kiesett a babakocsiból, de szerencsére nem esett baja.

Teleszkópos botokkal (viperákkal) támadtak először egy nőre, majd a férjére Szombathelyen, írja a nyugat.hu.

A Jégpince utcában rendezett majálison Nótár Mary adott koncertet, a támadás a zenés műsor alatt történt. A két gyerekével lévő nőt több férfi vette körül, és többször is fejbe vágták.

A nő férje, akivel szintén volt két gyerek, eközben visszatért, és próbált felesége védelmére kelni. Őt is verni kezdték, többször fejbe vágták, amitől a földre zuhant.

A támadás során a legkisebb gyerekük kiesett a babakocsiból, de szerencsére nem esett baja. A megtámadott házaspár kórházba került, a négy rémült gyereket a házaspár rokonai vitték haza.

A nő fején lévő 10-10 centis sérüléseket kapcsokkal fogták össze az orvosok, majd hazaengedték. A férfi a fején és a mellkasán szenvedett sérüléseket, a nyugat.hu információi szerint csontja is tört, ő a kórházban töltötte az éjszakát.

A nyugat.hu cikke szerint két rivális család régóta tartó ellenségeskedése fajult el vasárnap este. 

Nem ez volt az egyetlen incidens az idei szombathelyi majálison. Mint a Híradó beszámolt róla, egy részeg utas ütni-verni kezdett egy taxist (amiért az nem rá, hanem a feleségére hallgatott). A sofőrt a majálisról hazafelé tartó járókelők védték meg az utastól, de annyira, hogy végül a támadó utas került kórházba:

 

Nyitókép: Nótár Mary az RTL Reggeliben

#Baleset-bűnügy#bűnügy#szombathely#vas megye#vipera#nótár mary#verés#testi sértés#majális

Címlapról ajánljuk