KERESÉS search-close

vipera

17 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "vipera"

Viperával támadt osztálytársára

Krémeket és pénzt rabolt egy szoláriumból, osztálytársától pedig a mobilját vette el. Egy 16 éves fiú fegyverekkel felszerelkezve követte el a bűncselekményeket még tavaly, késsel és viperával támadt áldozataira. Osztálytársát meg is ütötte, ő súlyosan megsérült. Most készült el a vádirat, akár hét és fél évre is ítélhetik.

Gyerekek mellett késelték meg

A tömeg közepén, a körhintázó gyerekek mellett szúrtak hátba egy férfit Budapesten, az Ötvenhatosok terén a hétfői majálison. Majd viperával, és boxerrel is megverték. Életveszélyesen megsérült. A támadók elmenekültek, még keresik őket. Egy XV. kerületi családi házban pedig egy családi vita torkollott késelésbe. Egy osztrák férfit gyanúsítanak, már őrizetben van.

Viperával ütött a kamasz

Mosolyogva vette tudomásul előzetes letartóztatását az a 16 éves kamasz, aki a bíróság szerint fémbottal törte be osztálytársa orrát Budapesten. Mobilját akarta megszerezni, ezért majdnem hazáig követte. Az áldozat a támadó lépteire figyelt fel. Mikor megfordult, a fiú még köszönt is neki, majd orrba vágta a viperával. A telefont elvette, de a rendőrök fél órán belül elkapták. A bíróság szerint áldozatát korábban késsel is fenyegette.

Életfogytiglan a kegyetlen gyilkosságért

Eldurvult az elszámolási vita, és nagyon sajnálja a történteket. Ezt mondta az utolsó szó jogán a szegedi tábalbíróságon az a szolnoki férfi, aki még 2013. májusában négy lövéssel meggyilkolt egy helyi vállalkozót, feleségére pedig egy viperával támadt rá. Az asszony még időben kiugrott az ablakon és elmenekült, férje azonnal belehalt a támadásba. A gyilkost még aznap elkapták a rendőrök, a Szegedi Ítélőtábla jogerősen életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte, legkorábban 30 év múlva szabadulhat.

Öt év a viperás trafikrablónak

Vásárban vett fegyverrel ment rabolni, 5 évre ítélték. Egy pécsi férfit ítélt el a bíróság, mert februárban egy teleszkópos fémbottal, vagyis viperával fenyegette meg az eladót az egyik trafikban. Kiderült, aznap vette a fegyvert kétezer forintért a helyi vásárban, a dohányboltból 60 ezer forinttal menekült el. Pár nap múlva feladta magát a rendőrségen, ezt a bíró enyhítő körülményként vette figyelembe.

Egy másfél éves gyerek halálramart egy mérgeskígyót

Ja,, már megint mindenféle hülyeséget összeírnak ezek az újságírók - gondolhatja most, de ezúttal téved. Ez a történet tényleg egy kisgyerekről szól, aki megharapott és megölt egy kígyót.

Előzetes: Autót akart lopni, ezért vert össze két embert

Az ügyészség szerint először egy férfit támadott meg a Lónyai utcában. Őt úgy megverte, hogy kettétört a kezében tartott vipera. Járókelők fogták el. Hogy hogyan, elmondjuk 18:00-kor az RTL Híradóban.

Fókusz 12-06-26


szerző:
2012.06.26. 20:55
Fókusz 12-06-26

Fókusz: Szépség a csúcson - Egycsapásra világsztár lett Palvin Barbara, aki Cannes-t is meghódította. Az exkluzív interjúban a szerelem is szóba került. Milliós tartozások? - Évek óta ki nem fizetett közösköltség-számlák, végrehajtási eljárások, háborgó lakók. Kozsóra össztüzet nyitottak hátralékai miatt. Hajtóvadászat - Barnamedve költözött a Börzsönybe? Mi a teendő, ha veszélyes állattal kerülünk szembe?

Gazdájuk ellen fordultak a ritka kígyók

Veszélyes meglepetés fogadta a rendőröket, akik egy lakókocsihoz mentek ki az amerikai Karolina államban.

Levideózták a verekedő fiatalokat

Teleszkópos fémbotok és egy gázpisztoly is előkerült két társaság verekedésénél Székesfehérváron.

Fél Kettő 10-07-15


szerző:
2010.07.15. 14:35
Fél Kettő 10-07-15

Gyerekgyilkos szülők. Keleti Andrea lakóautóval nyaralt. Gyilkosság szerelemféltésből. Mi a teendő viperatámadáskor?

Vipera mart meg egy fehérgyarmati férfit

A férfi 21 óra elteltével fordult orvoshoz. Megkapta az ellenszérumot, és már jól van.

Hemzsegnek a viperák Tolcsván


szerző:
2010.07.01. 18:18
Hemzsegnek a viperák Tolcsván

A helyiek úgy gondolják, az áradás sodorhatta le őket a hegyekből.

Árvíz hozta kígyó marta meg


szerző:
2010.06.30. 15:42
Árvíz hozta kígyó marta meg

Vélhetően egy viperát sodort a környező hegyekből a víz Tolcsvára.

Veszedelmes vadak nyomában


szerző:
2010.05.01. 19:20
Veszedelmes vadak nyomában

A legveszélyesebb magyarországi állatok, vaddisznók, viperák és farkasok nyomát kutattuk. Döbbenetes videókat láthatnak arról hogyan támadtak a vadon élő állatok emberre.

Viperával ütött egy autóst a morcos biciklis

A tatabányai férfinak az autók miatt percekig kellett várakoznia több, kijelölt gyalogátkelőhelyen. Végül elfogyott a türelme.

Hatan vertek össze egy férfit


szerző:
2009.04.23. 15:01
Hatan vertek össze egy férfit

A férfi a verés után bejelentést tett és a rendőrök el is fogták a hat verekedőt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való