Baleset-bűnügy

Videón a csepeli autós üldözés

rtl.hurtl.hu

2023. április 13. 8:34

A kocsi gyanús anyagokkal volt megrakva.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei egy autóst akartak ellenőrizni még április 7-én Csepelen – számolt be róla a police.hu. A kocsit ismerték már a hatóságok, többször megállították már, az abban utazókkal szemben kábítószerfogyasztás miatt kellett intézkedniük. A múlt heti akció azonban más volt, mivel ezúttal egy ismeretlen vezette a kocsit.

A sofőr, amint meglátta a megállásra felszólító jelzést, megpróbált elmenekülni. A rendőrök azonban végig a Renault nyomában voltak, az útját végül egy másik járőrautó állta el. Aztán mint Amerikában, az autós kiugrott a járműből, és gyalog próbált kereket oldani, de a rendőrök gyorsabbnak bizonyultak, és öt méteren belül elfogták. Mondhatjuk, hogy nem jutott messzire.

A bajt a sofőr csak tetézte, hogy nem húzta be kocsijának kézifékjét, így az autó nekigurult a mögötte álló rendőrségi járműnek. A férfi kocsijának átvizsgálásakor az is kiderült, hogy miért volt ilyen sürgős a dolga: az utastérben drogfogyasztáshoz használt pipa, üres fólia darabok, és egy kábítószergyanús sodort cigaretta volt.

Mivel a férfi először testvére adataival próbálta magát igazolni, XXI. Kerületi Rendőrkapitányság nem csak kábítószer birtoklása vétség, hanem közokirat-hamisítás bűntett gyanúja miatt is eljárást indított.


Nyitókép: police.hu

#Baleset-bűnügy#autós üldözés#csepel#rendőrség#elfogás#kábítószer

Címlapról ajánljuk