Baleset-bűnügy

Blikk: Végezni próbált magával az iskolai mészárlást tervező miskolci fiú a javítóintézetben

rtl.hurtl.hu

2023. április 6. 17:17

A lepedőkből készített kötelet és arra akasztotta fel magát a fiatal fiú a lap szerint.

Öngyilkosságot kísérelt meg az a miskolci fiú, akit a TEK azért fogott el, mert a gyanú szerint mészárlást tervezett a volt általános iskolájában – írja a Blikk.

A lap szerint a 17 éves fiút az elfogása után egy nevelőintézetbe vitték, ott próbált végezni magával. Úgy tudják, lepedőket font össze, majd a radiátorhoz kötve felakasztotta magát. A felügyelők észlelték a dolgot, így levágták a kötélről, a mentők pedig kórházba szállították.

A múlt héten fogta el a TEK azt a 17 éves miskolci fiút, aki a gyanú szerint volt általános iskolájában tervezett mészárlást

A Nemzeti Nyomozó Irodának külföldről jelezték, hogy egy közösségi oldalon bűncselekményre utaló bejegyzéseket találtak, a szálak pedig egyenesen Miskolcra vezettek. Leventét az eset óta a Debreceni Javítóintézetben figyelték. A gimnazista tagadta, hogy emberölésre készült volna, és komoly pszichés problémáival magyarázta a posztjait.


Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot!

Nyitókép: RTL

#Baleset-bűnügy#miskolc#tek#öngyilkossági kísérlet#javítóintézet#rendőrség#kórház

Címlapról ajánljuk