Baleset-bűnügy

Apja karjaiból akarta elrabolni a gyermekét a nő, a szemtanúk tétlenül nézték végig

rtl.hurtl.hu

2023. április 5. 10:51

A bajba jutott apuka segítségért kiáltott, de állításai szerint az üzlet munkatársai nem avatkoztak közbe, a szemtanúk még rendőrt sem hívtak. 

Édesapja szeme láttára akarta elrabolni a gyermeket egy idegen nő, miközben hangosan kiabálta a többi vásárlónak, hogy a csecsemő valójában az övé – írja a Mirror.co.uk.

A lap beszámolója szerint az eset a cornwalli Truro városának egyik üzletében történt. Egy Jon Baylis nevű apuka éppen vásárolt a kétéves fiával, amikor egy ötvenes nő odalépett hozzájuk, majd mosolyogva köszönt nekik. Az édesapa akkor kezdett gyanakodni, amikor a nő a következő üzletbe is követte őket. Kis idő után újból odalépett a családhoz, majd megkérdezte, hogy kezébe veheti-e a gyermeket.


A férfi visszautasította, majd próbált megszabadulni az üldözőtől, azonban a bolton kívül is követni kezdte. A nő végül harmadszorra is odalépett az apukához, és miután ismételten nem akarta átadni a kisfiát, más módszerhez folyamodott:

Ordítani kezdett, és azt állítani, hogy valójában Jon akarja elrabolni a gyermeket.

Jon segítségért kiáltott, de állításai szerint az üzlet munkatársai nem avatkoztak közbe, még rendőrt sem hívtak. A férfinak végül önerőből sikerült riasztania a hatóságokat, a rendőrség a térfigyelő kamerák felvételei alapján fog nyomozni az ügyben.

Miután a Facebookon posztolt az esetről, Jont más szülők is megkeresték, és kiderült, hogy a tettes több embert is zaklatott korábban. Az elkövető felkutatását már megkezdték a rendőrök, a truroi üzlet vezetője nem akarta kommentálni az incidenst.

Nyitókép: Pexels.com

#Baleset-bűnügy#Cornwall#kisfiú#emberrablás#kísérlet#végignézte#csecsemő

Címlapról ajánljuk