Baleset-bűnügy

„Láttam, hogy a fiam testét teljesen felvágták” – dermesztő szavakkal emlékezett vissza az Erzsébet téren megkéselt fiú édesanyja

rtl.hurtl.hu

2023. március 28. 20:49

Végig ott volt fia betegágyánál az utolsó napon.

Mély gyászban van az Erzsébet téren meggyilkolt fiú édesanyja, aki arról is beszélt a Borsnak, hogy az utóbbi időkben fenyegetések is érték. „Láttam, hogy a fiam testét teljesen felvágták. Amíg Martin a kórházban feküdt, nem vettek tőle ujjlenyomatot, csak a halála után. Ezt onnan tudom, hogy a fekete festéket nem mosták le a kezéről. Nem tévedek, mert az utolsó este a kórházban még megfürdettem a fiamat” – emlékezett vissza.

„A fiam barátait, Ramszeszt és Kevint az ügy elején tanúként kezelte a hatóság, aztán meggyanúsították őket garázdasággal. Hogy pontosan mit tettek, azt nem tudom. Szeretném megkapni a kihallgatási jegyzőkönyveket, mert nem akarok bizonytalanságban élni” – mondta.

Arról is beszélt: a gyilkossággal megvádolt fiú társasága többször is megfenyegette őt. „Az egyikük azt írta a Facebookon, hogy hamarosan befeküdhetek a fiam mellé” – szerinte szó se volt arról, hogy fia kikezdett volna a másik fiatal barátnőjével, a másik társaság a szóváltás előtt másokkal is összeverekedett.

Hozzátette: „Érzem, hogy Martin velem van. Minden nap eljön hozzám. Ezt onnan tudom, hogy olyankor nagyon hideg van a lakásban, mégis jó érzés tölt el. Nem félek”. 

Korábban a Fókusznak is nyilatkozott az esetről:


Nyitókép: police.hu

#Baleset-bűnügy#késelés#édesanya#erzsébet tér#fenyegetés#temetés

Címlapról ajánljuk