Baleset-bűnügy

Érthetetlen tragédia: megölte kisfiát, aztán öngyilkos lett egy apa Gyulafehérváron

rtl.hurtl.hu

2023. március 26. 16:40

A közösségi médiára írt posztban indokolta tettét a férfi.

Megölte kisfiát, aztán magával is végzett egy férfi Gyulafehérváron, írja a Maszol. A rendőrséget a kisfiú anyja, egy 25 éves nő, a férfi volt párja értesítette éjjel egy órakor, hogy aggódik a gyermeke miatt, akit az apja felügyelete alatt hagyott.

A rendőrség szerint az apa előbb a kisfiúval, majd magával végzett. A részletek kiderítésére nyomozást indítottak. A férfi tette elkövetése előtt a közösségi oldalra írt bejegyzésben sérelmezte, hogy csak „adagolva” láthatja a fiát.

„A család megtapasztalása volt életem legkellemesebb érzése, mindaddig, amíg meg nem fosztottak annak lehetőségétől, hogy lássam a fiamat felnőni és fejlődni” – írta. Azt is megjegyezte, hogy nem tudja, mikor keresztelték meg a fiát, és hogy „a gyermeket más férfi szokta tolni a babakocsiban”.

Az egyik szomszéd arról számolt be a sajtónak, hogy a férfi elmondása szerint az asszony a rossz bánásmódra hivatkozva hónapokkal ezelőtt költözött el a férfitől.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot!

Nyitókép: rtl.hu

#Baleset-bűnügy#gyilkosság#öngyilkosság#apa#fiú#románia

Címlapról ajánljuk