Baleset-bűnügy

Félmeztelen, kopasz férfi rendezett ámokfutást Vác utcáin, a rendőrök sorra kapták a bejelentéseket

rtl.hurtl.hu

2023. február 22. 13:54

A férfit egyelőre rablással gyanúsítják, de a rendőrök szerint ez még csak a kezdet.

Sorban kapták a segélyhívásokat kedd délután a rendőrök váci címekről – írja a police.hu. A bejelentők hol egy megrongált kerítésről, hol egy parkoló kocsiban ülő idegenről, hol egy kirabolt fiatalemberről, hol egyszerűen csak egy félmeztelen, kopasz, a várost járó, fenyegetőző férfiról szóltak.

A rendőrök elég gyorsan megtalálták a férfit, a Múzeum utcában fogták el. Épp kiszállt egy parkoló autóból, majd az egyenruhásokat meglátva futásnak eredt. A police.hu szerint a rendőrökkel szemben esélye sem volt, gyorsan elkapták.

A férfinál volt egy egy törött sörösüveget, amellyel a rendőrök szerint nem sokkal korábban a Deákvári fasoron kirabolt egy fiatalt férfit, elvéve tőle a biciklijét. A támadó nem sokáig jutott a bringával, eldobta, majd kerítéseken átmászva jutott el későbbi elfogása helyszínére.

A rendőrök szerint a 34 éves, hatvani illetőségű B. Krisztián legalább két, nyitva hagyott autót akart ellopni, megrongált egy kerítést és elrabolt egy kerékpárt. Egyelőre rablás bűntettével gyanúsították meg, de jó eséllyel várható a közeljövőben bűnlajstromának bővítése.

B. Krisztiánt a Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai őrizetbe vették és kezdeményezik letartóztatását.

Nyitókép: police.hu.

#Baleset-bűnügy#rablás#vác#kopasz#rendőrség#bicikli#kerékpár

Címlapról ajánljuk