Baleset-bűnügy

Szinte csoda: lekerült a lélegeztetőről az Erzsébet téri késelés áldozata, édesanyja zokogva vallott

rtl.hurtl.hu

2023. február 21. 18:10

Martin túl van az életveszélyen.

Ahogy mi is beszámoltunk róla, vasárnap hajnalban K. Zsolt megszúrta pillangókésével a Martin nevű fiút, miután két társaság szóváltásba keveredett egy lány miatt a belvárosban. A 18 éves támadó elmenekült, őt még aznap elkapták. Martin pedig életveszélyes sérülésekkel került lélegeztetőgépre.

Édesanyja most azt nyilatkozta a Borsnak: „Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a sok imát! Martin fiam túl van az élet-halálon”. Ezek szerint a fiú már magától lélegzik.

Bátyja szerint Martin reagál a jelenlétükre, a végtagjait is mozgatja, igaz, még altatják. 

Közben Martin rokonai és barátai elárasztották a közösségi médiát fenyegető üzenetekkel. „Szemet szemért, fogat fogért. És ülök érte 15 évet, de a sírban teszem” – írta egyikük. „Több mint 10 évet ültem srác koromban a semmiért. Most majd ülök a nevelt fiamért” – áll egy másik üzenetben.

Tegnap még kritikus állapotban volt Martin. Az RTL Híradó elérte a megkéselt férfi testvérét. „Folyamatosan bent vagyunk vele. Volt két műtétje, egy majdnem kétórás, és egy több mint háromórás, amely során biztosították, hogy az agya speciális oxigénellátást kapjon. Nem túl biztató dolgokat mondanak az orvosok, rosszul viseljük” – mondta. Hozzátette: az öccse nem balhés gyerek, nem ivott és nem kábítószerezett, csak kiment a városba meginni egy sört, és épp rosszkor volt rossz helyen.

Nyitókép: police.hu

#Baleset-bűnügy#késelés#erzsébet tér#életveszély#vallomás#fenyegetés

Címlapról ajánljuk