Baleset-bűnügy

Videón, ahogy lecsapnak a 70 ezer forintot ellopó mentőápolóra

rtl.hurtl.hu

2023. február 7. 13:02

Az elkövető nem ment át a megbízhatósági vizsgálaton.

Felvétel készült az intézkedésről, melynek során a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) lecsapott egy mentőápolóra, aki 70 ezer forintot lopott el a "betegtől". Az ápolót lopás bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt előállították és gyanúsítottként hallgatták ki, itt a mentős már beismerő vallomást tett.

❗️ Szombaton számoltunk be arról a megbízhatósági vizsgálatról, melynek során egy mentőápoló 70 ezer forintot lopott el a "betegtől". Most az intézkedésről mutatunk be egy videót.

Posted by Nemzeti Védelmi Szolgálat on Tuesday, February 7, 2023


Mint arról beszámoltunk, megbukott az NVSZ megbízhatósági vizsgálatán egy budapesti mentős, mivel ellopott az álruhás betegtől 70 ezer forintot.

Az NVSZ az egészségyi dolgozók körében már korábban is tartott vizsgálatokat, többek között hálapénzes esetekkel bukott már meg több orvos is. A legutóbbi esetben az NVSZ munkatársát kellett a mentőknek kórházba szállítaniuk, tőle vett el 70 ezer forintot az egyik mentőápoló.

A kórházban azonban már ott voltak a rendőrök, a mentők tagadták a pénz ellopását, azonban az egyikük zsebében megtalálták a kérdéses összeget.

Nyitókép: Facebook / NVSZ

#Baleset-bűnügy#ápoló#lopás

Címlapról ajánljuk