Baleset-bűnügy

Egy hónapja tűnt el egy rossz társaságba keveredett fiú Békéscsabáról, édesanyja bármit megadna, hogy megtalálja

rtl.hurtl.hu

2023. február 5. 20:13

Már magánnyomozót is felbérelt a nő.

Egy hónapja nem tért haza a 17 éves Nagy Péter József, akinek édesanyja kétségbeesésében már magánnyomozót is felbérelt a megtalálására, írja a Bors. Közben a rendőrség is keresi a fiút, akiről azt mondta el a nő, hogy nagyon rossz társaságba keveredett.

„Nem tudom, mit tehetek még, nagyon el vagyok keseredve! Nagy nehezen sikerült összegyűjtenem 100 ezer forintot, ennyit kér ugyanis a magánnyomozó a munkájáért. Az utolsó pénzemet is nekiadtam, bármit megadnék azért, hogy előkerüljön a fiam” – nyilatkozta az anyuka a lapnak.

Közben a közösségi médiában is megosztotta fia képét. Arról beszélt, hogy nagyon rendes a fia, aki szakács szeretett volna lenni. Az utóbbi időben viszont rossz társaságba keveredett, drogozni is elkezdett. Az információi szerint a fiú telefonja már két hete ki van kapcsolva.

Édesanyja az idegeskedéstől már enni sem tud, ami miatt gyomorproblémái is kialakultak. „Összerezzenek, ha valaki csenget, mert félek attól, hogy valaki rossz hírrel állít be hozzám. Alig bírok aludni, éjszakánként felriadok és magamat hibáztatom” – mondta.

Nyitókép: Police.hu

#Baleset-bűnügy#békéscsaba#eltűnés#fiatal#fiú#drog

Címlapról ajánljuk