Baleset-bűnügy

Hat gyereke előtt verte meg volt férje és annak párja a pécsi asszonyt

rtl.hurtl.hu

2023. január 11. 5:24

 A gyerekeket is bántalmazták. A pécsi nyomozók a házaspárt gyanúsítottként hallgatták ki.

A Blikk cikke szerint december 26-án egy hatgyermekes édesanya, Andrea volt férje rendezett ámokfutást új párjával a Nagykanizsáról Pécsre menekülő asszony otthona előtt.

A pár azért autózott Andreához, hogy láthatásra magukkal vigyék a férfi 6 és 7 éves gyerekét. A nő a lapnak elmondta: a két legkisebb fiú nyáron volt a férfinél utoljára, azóta nem szerettek volna találkozni vele. „Most sem akartak elmenni, ezért a gyerekek belém kapaszkodtak. Egyiküket az édesapja kiszakította a kezemből, majd erőszakkal beültette és bezárta a kocsiba. A másikuk ordított és ki akarta tépni magát a feleség kezéből, aki próbálta tőlem elragadni” – mondta az áldozat, aki hozzátette: mivel a fia nem engedte el a kezét, a volt férje felesége gyomron vágta. Ekkor kijött az egyik nagylánya és a nagyfia, mire az apjuk felpofozta őket.

A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság megerősítették a történteket. A pécsi nyomozók a házaspárt gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrök a férfival szemben ideiglenes megelőző távoltartást rendeltek el, ellene kiskorú veszélyeztetése, valamint garázdaság, a felesége ellen pedig könnyű testi sértés, illetve garázdaság miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság.

Andrea még 2002-ben házasodott össze a férfival, majd 15 év után elváltak. Az együtt töltött idő alatt három – most 19, 18 és 15 éves – lányuk és szintén három – jelenleg 14, 7 és 6 esztendős – fiuk született. A nő elmondása szerint a problémák már az együttélésük elején kezdődtek, de ő ezalatt szégyenében nem mert feljelentést tenni, csak a válásuk után fordult kapcsolati erőszak és kiskorú veszélyeztetése miatt a rendőrséghez.

A család jogi képviselője, dr. Szente Tünde a lapnak elmondta: 

a rendőrség hiába rendelte el most az ideiglenes távolságtartást, három napon belül a bíróság nem hosszabbította meg, hanem megszüntette azt.

 

#Baleset-bűnügy#bántalmazás#erőszak#gyerek

Címlapról ajánljuk