Baleset-bűnügy

„Egy rúgással eltávolítottam” – Szalai Ádám lerúgott egy 21 évest egy pesti szórakozóhelynél

rtl.hurtl.hu

2023. január 5. 5:44

A rendőrség is nyomoz az ügyben. 

Szalai Ádám verekedésbe keveredett Budapesten egy szórakozóhely közelében – írta a Blikk. A magyar labdarúgó-válogatott volt csapatkapitánya egy 21 éves fiatalt rúgott fel. A focista ezt el is ismerte a lapnak.

Az eset december 29-én este történt. A Blikknek a Zsombor nevű fiatal elmondta, barátaival arra akarták megkérni Szalai öccsét, hogy készítsen képet róluk, és amikor ő erre nem volt hajlandó, beszólt neki.

Akkor már túl voltunk néhány italon, úgyhogy visszakérdeztem, »miért nem, te f.szfej?«. Valami ilyesmit mondtam neki, amit persze nem kellett volna.

Zsombor elmondása szerint ekkor jelent meg Szalai Ádám, aki elkezdett vele ordibálni, majd meg is rúgta. A földre került, és állítása szerint a focista akkor még is belé rúgott. Az eset elmondása szerint sokkolta őket, mert Szalaira példaképként tekintettek.

Szalai másképp emlékszik

A focista a Blikknek nyilatkozva megerősítette, hogy verekedésbe keveredett, de ő úgy emlékszik, hogy csak megvédte testvérét „négy nagyon részeg fiataltól”, akik szerinte éppen meg akarták verni, amikor közbelépett. Szalai közölte:

Ezt természetesen nem hagyhattam, visszarohantam, majd egy rúgással eltávolítottam a testvéremtől az üvöltöző embert.

Szalai elmondása szerint nem igaz, hogy földön fekvő emberbe rúgott bele, és csak annyit csinált, hogy megvédte a testvérét, akit négyen körbevettek és fenyegettek.

Zsombor feljelentést tett a rendőrségen az eset miatt, és azt a BRFK vizsgálja. A rendőrség a Blikknek megerősítette, hogy ismeretlen tettes ellen rendeltek el nyomozást garázdaság gyanúja miatt.

A Híradó riportja:

Nyitókép: Szalai Ádám az MTVA óbudai gyártóbázisának stúdiójában 2022. december 18-án. Fotó: MTI/Illyés Tibor

 

#Baleset-bűnügy#szalai ádám#verekedés#budapest#rendőrség

Címlapról ajánljuk