Baleset-bűnügy

8656 évre csukták le gyermekbántalmazásért egy török szexszekta vezetőjét

rtl.hurtl.hu

2022. november 17. 14:22

Gyermekbántalmazással, nemi erőszakkal és csalással vádolják a 66 éves férfit, aki iszlám prédikációkat tartott félmeztelen, fürdőruhás nők társaságában.

Több mint 8500 év börtönbüntetésre ítéltek gyermekbántalmazás, nemi erőszak és csalás miatt egy török szexkultusz-vezért és teleevangélistát, aki iszlám prédikációkat tartott, miközben félmeztelenre vetkőzött fiatal nők vették körül.

A 66 éves Adnan Oktar arról ismert Törökországban, hogy vallási gyűléseket tart elbűvölő nők társaságában, akiket „cicáinak” nevez. 

Tavaly még csak 1075 év börtönbüntetésre ítélték gyermekekkel való szexuális visszaélés, bűnbanda vezetés, nemi erőszak, zsarolás, csalás, politikai és katonai kémkedés és kínzás miatt.

Ezt az ítéletet azonban az év elején hatályon kívül helyezték. Oktar már ekkor is fura vallomásokat tett, első tárgyalását például azt mondta a bírónak, hogy közel 1000 barátnője van. Egy újabb tárgyalást követően az isztambuli legfelsőbb bíróság végül megemelte a büntetését és 8656 év börtönre ítélte a férfit, ami így nyolcszorosára nőtt az előző ítéletéhez képest.

Oktar, aki ártatlannak vallotta magát úgy nyilatkozott az ítéletről, hogy ez Isten akarata volt.

Az iszlám uralni fogja a világot. Törökország is gyönyörű ország lesz. Legyen hasznos a döntésük

– tette hozzá. Számos nő, aki azóta kilépett a szektából azt mondta a tárgyalásán, hogy szexuális rabszolgák voltak. Egy nő vallomása szerint Oktar szexuálisan bántalmazta és fogamzásgátló tabletták szedésére kényszerítette a nőket. Arra a kérdésre, hogy miért találtak 69 000 fogamzásgátló tablettát az otthonában a rendőrök, Oktar azt mondta, hogy bőrbetegségek és menstruációs rendellenességek kezelésére használják.

#Baleset-bűnügy#gyerekbántalmazás#fürdőruha#Adnan Oktar#iszlám#szekta

Címlapról ajánljuk