Baleset-bűnügy

Saját barátja csalhatta tőrbe Herczeg Zoltán divattervezőt

rtl.hurtl.hu

2022. november 2. 5:26

Azzal győzhette meg, hogy most kellene kábítószert vásárolnia, mert később drágább lesz. 

Herczeg Zoltán divattervezőt október 21-én vették őrizetbe kábítószer-fogyasztás és -kereskedelem gyanújával. A Blikk információi szerint  Herczeg le van sújtva a fogva tartása miatt, de talán amiatt a legcsalódottabb, hogy az az illető árulhatta el, akit a barátjának hitt.

A titokzatos, barátnak hitt személyről a lap nem sokat árul el. Forrásuk ugyancsak egy meg nem nevezett barát. Ő arról beszélt a Blikknek, hogy a csalódást okozó személlyel egy évtizede ismerik egymást, és ugyan a divattervezőt igazi barátai közül többen is figyelmeztették, hogy vigyázzon vele, mert kétes híre van, bízott benne. 

Csak most, utólag lett gyanús neki is, hogy ez az illető nagyon agitálta, hogy vásároljon tőle, mert később már nagyon drága lesz... 

– fogalmazott a forrás, aki szerint az illető egy ideje mindenáron próbálta rávenni Herczeg Zoltánt a vásárlásra, a divattervező úgy gondolja, hónapok óta figyelhették őket, és arra várhattak, mikor bólint rá a vásárlásra.

A divatgurut a letartóztatása után néhány napig nem lehetett látogatni, ám a közelmúltban járhatott nála a jogi képviselője.

Herczeg Zoltán az elmúlt években egyre többször adott hangot kormánykritikus véleményének, több tüntetésen is felszólalt. Czutor Zoltán közel három évtizede ápol jó kapcsolatot a divattervezővel, megdöbbent a hírek hallatán:


Nyitókép: RTL Híradó

#Baleset-bűnügy#herczeg zoltán#börtön#kábítószer#barát

Címlapról ajánljuk