Baleset-bűnügy

Álmában erőszakolta meg volt férje az alsózsolcai nőt

rtl.hurtl.hu

2022. október 18. 12:38

Szétvagdosta a nő ruháit, fogdozta, majd maszturbálni kezdett.

Szexuális erőszak és zaklatás bűntette miatt áll bíróság elé az az 52 éves férfi, aki folyamatosan zaklatta, fenyegette és bántalmazta volt feleségét. A 24.hu szerint négy és fél év börtönt és öt év közügyektől eltiltást kértek a vádlottra előkészítő ülésen történő beismerés esetére.

A férfi azonban eddig csak azt ismerte be, hogy szétvagdosta a nő ruháit, de a szexuális erőszakot tagadta. A bíróság öt éve bontotta fel a házasságukat, a pár osztott lakáshasználatról döntött. Ezután a férj az alsózsolcai családi ház szobáját használta, míg volt felesége a konyharészben lakott. Tavaly júniusban a féltékeny férfi ittasan provokálta a nőt, majd késsel szétvagdalta a ruháit. Amikor ezt meglátta a volt feleség, akkor azzal fenyegette a férfi, hogy el fogja vágni a torkát.

Az egyik augusztusi éjjel az asszony a konyhában aludt, és arra ébredt, hogy a férfi kézzel követ el rajta nemi erőszakot. A nő ellökte őt magától, aztán kiabálni kezdett vele, majd visszakövetelte a telefonját, amit elvett tőle.

Ezt vissza is adta a férfi – igaz, megrongált állapotban, aztán a nő előtt maszturbálni kezdett. A nő erre elhagyta az épületet. A férfi több mint ötvenezer forintos kárt okozott.

#Baleset-bűnügy#nemi erőszak#büntetés#börtön#férj#zaklatás#fenyegetés

Címlapról ajánljuk