Baleset-bűnügy

15 ezer forintos büntetést kapott a kómában fekvő sárkeresztúri anya, mert nem volt bekötve az öve, amikor kirepült az autóból

rtl.hurtl.hu

2022. október 18. 6:30

A nő az életéért küzd.

„Alig akartuk elhinni, de a lányomat a történtek után 15 ezer forintra megbüntették, amiért állítólag a baleset idején nem volt becsatolva a biztonsági öve” – mesélte a Blikknek a nő apja, aki jelenleg kómában fekvő lányát ápolja.

A nő a neki udvarló 19 éves férfival együtt autózott. A férfi meg akart előzni egy furgont, de elvesztette uralmát a kocsi felett, az autó kisodródott, majd egy fának ütközött. A jármű kettészakadt és mindkét utas kirepült: a férfi meghalt, a nő kómába került.

A sárkeresztúri nő – aki egy másfél éves kislány anyja – mentőhelikopterrel került kórházba. Kiderült: nagyon súlyos koponya- és agysérülést szenvedett, eltört a kulcscsontja, egy bordája, egy karja és egy lába is.

„Az orvosoknak semmire nem reagált, én viszont mintha tudnék vele kommunikálni, de a szakemberek szerint csak reflexből nyitogatja a szemét” – mesélt az apa lánya állapotáról.

Nyitókép: Pixabay

#Baleset-bűnügy#büntetés#karambol#kóma#kórház#biztonsági öv

Címlapról ajánljuk