Baleset-bűnügy

Maszturbálni kezdett a férfi, miután segített egy nőnek a babakocsival a vasútállomáson

rtl.hurtl.hu

2022. október 14. 9:11

Egy táskával próbálta takarni a nemi szervét, de a letolt gatyája lebuktatta.

Két évre börtönbe került az a férfi, aki nőket zaklatott, illetve maszturbált egy forgalmas vasútállomáson, az angliai Portchesterben, írta meg a Yahoo News.

A 40 éves Oliver Shoesmith augusztusban a Portsmouthi Magisztrátusi Bíróságon bűnösnek vallotta magát egy rendbeli közszeméremsértés és egy rendbeli kábítószerbirtoklás vádjában. Csütörtökön a városi bíróságon Shoesmitht két év börtönbüntetésre ítélték, tíz évig fog szerepleni a szexuális bűnözők nyilvántartásában.

Augusztus 17-én 10 órakor Shoesmith leszállt egy vonatról a portchesteri állomáson, és a vasúti személyzet egyik tagja észrevette, hogy a peronon várakozó nőkhöz közeledik. A férfi segített egy nőnek felcipelni egy babakocsit az állomás lépcsőjén, miközben egy táskát vitt a teste előtt, amely eltakarta ágyékát.


A vasúti dolgozó visszatért az irodájába és a térfigyelő kamerán látta, amint Shoesmith lehúzta a nadrágját és maszturbált, miközben a babakocsis nő a kisgyermekével a szemközti peronon állt. A férfi megpróbálta a táskájával rejteni tettét, miközben az arra járó nőket bámulta.

A személyzet tagja jelentette az esetet a Brit Közlekedési Rendőrségnek (BTP), az irányítóterem operátorai pedig segítettek a rendőröknek megtalálni Shoesmith, akit a helyszínen letartóztattak. Ekkor derült ki az is, hogy kannabisz volt nála. 

Júliusban a BTP nyilvánosságra hozta, hogy a vasúti hálózaton elkövetett szexuális bűncselekmények száma 34 százalékkal nőtt a járvány előttihez képest.

Nyitókép: Google Street View

#Baleset-bűnügy#maszturbálás#vasút#anglia

Címlapról ajánljuk